DESPRE NOI - ASII VOLANULUI

testy na prawo jazdy
CENTRUL DE PREGATIRE AUTO ” ASII VOLANULUI ” BRAILA, functioneaza in municipiul Braila, Sediul din str.Stefan Cel Mare, nr. 576 (intre Calea Galati si Strada Carantina) si Sediul din Hipodrom, Aleea Cutezatorilor nr.4 (complex Ascunsa).

De la infiintare si pana in prezent, am reusit sa asiguram pregatirea prin scoala de soferi,in vederea obtinerii permisului de conducere auto categoriile AM, A, B, BE, C, CE, in conditii optime, la peste 1000 de persoane anual, dintre care majoritatea sunt acum partenerii nostri de trafic.
semn incepator

Colectivul nostru este matur si majoritatea angajatilor au o experienta de peste 20 ani in siguranta rutiera, dar tanar din punct de vedere al mentalitatii si al promovarii noului, modernului in relatia: profesor-cursant. Din experienta acumulata constientizam ca asteptati de la noi realizarea unor cerinte, fapt pentru care va asiguram:

Profesori si instructori auto calmi, talentati, inzestrati cu calitati psiho - pedagogice deosebite;
Program flexibil;
Autovehicule in stare tehnica ireprosabila;
sali de cursuri dotate cu aparatura moderna si confort sporit;
tarife accesibile;

Deviza noastra este: PREZENT – SIGURANTA - VIITOR

Din partea cursantului asteptam ca acesta sa asculte, sa vada, sa retina si sa exerseze numai normele rutiere, de conducere preventiva si maniera de conducere, transmise de catre cadrele didactice in procesul de educatiei rutiere.
Asiguram lunar, in colaborare cu FUNDATIA ACADEMIA DE TRANSPOTURI INTERNE SI INTERNATIONALE ( FATII- ARTRI) BUCURESTI cursuri de atestare profesionala in domeniul transportului rutier.
Colaboram cu Centrul medical auto "Artemona Med" – autorizat pentru efectuarea fiselor medicale auto necesare pentru scoala de soferi, redobandire si preschimbare permis auto , precum si avize medicale pe linie de siguranta circulatiei rutiere si Laboratorul psihologic – psiholog Frumuz Ionica.

semne circulatie

PREZENT

Facem totul din pasiune

SIGURANTA

Siguranta
este pe primul loc

VIITOR

Asii Volanului
te ajuta sa devii un bun sofer

ASII VOLANULUI

Scola de soferi
de care ai nevoie!